Het volgende concert is het eerste van het nieuwe jaar, en dat zal zijn op zondag 29 januari, aanvang 14.00 (zaal open om 13.30)

Het is een voorstelling over de Russische componist Modest Moussorgski, uitgevoerd door Gea Passies en Johanan Havinga. De bekende pianocyclus "De Schilderijententoonstelling " wordt in z'n geheel uitgevoerd door Johanan. Wij kennen hem als een uitstekende pianist! Cum laude afgestudeerd aan het conservatorium, en dat hoor je wel. Verder zal het weer een zeer onderhoudende voorstelling zijn, waarin wordt verteld, vertolkt, compleet met kleurrijke aankleding in de stijl van het Rusland uit de tijd van Moussorgski(1839 - 1881).

Tevens wordt een verbinding gelegd met de schilderkunst; in deze voorstelling zijn de schilderijen van schilder Geurt van Dijk te zien, over De Schilderijententoonstelling.

Behalve de complete pianocyclus zal Gea liederen zingen uit verschillende cycli van Moussorgski, de muziek wordt afgewisseld met verhalen over het leven van de componist.

Kaartjes kosten €12,50 bij reserveren vooraf, €15 aan de kassa. Reserveren kan via

[email protected] of tel.nr. 0598 393546

Design by ISWELGOED