In de herfst is de tuin ook mooi! En leuk om nu (eind oktober) kastanjes te zoeken, er zijn heel veel tamme kastanjes, die kan je eten; bij de spruitjes of gewoon zo, gepoft in het vuur, of kastanjepuree er van maken. Dat werd vroeger vaak bij het kerstdiner geserveerd.

De walnotenboom (vanuit de tuin gezien rechts van het huis, aan de rand van de tuin) zit ook lekker vol. Het hek is elke dag open, 's avonds gaat het dicht maar overdag kan iedereen komen en neem maar mee die kastanjes, noten, lampionnetjes, bladeren, er is genoeg!

Eind november zal er weer een Tuindag georganiseerd worden, als al het blad van de bomen is (dat is nogal wat). Dan moet er heel wat aangeharkt en opgeruimd worden!

Ook kunnen we dan veel hulp gebruiken bij het kruien van de stalmest, die we van de boerderij "De Lindenhof" gekregen hebben. Er ligt een hele bult op de parkeerplaats, en het moet in de rozenperken vooraan in de tuin. Tussen de rode perkrozen, en de wit/gele oude rozen in de andere 2 perken. We willen de tuin klaar maken voor de winter, het rustigste seizoen voor de tuin. 

Design by ISWELGOED