Op zondag 11 december was er een erg leuk Kerstconcert hier op de Borg, verzorgd door dirigent Wim van der Laar, pianiste Leonore Lub, en het Kielzog Dameskoor. De organisatie was mede in handen van de commissie Maatschappelijke Activiteiten van de Odd Fellows, zij hadden Stichting De Brug aangewezen als het goede doel waar de helft van de opbrengst naar toe zal gaan.

De hele zaal zat vol, veel publiek! Een goede opbrengst dus, voor Stichting de Brug (die vele sportieve activiteiten en wedstrijden organiseert voor gehandicapten). Mede dankzij een paar actieve Odd Fellows die een paar erg lekkere appeltaarten gebakken hadden, en daar wat van verkochten, bij de koffie en de thee in de pauze.

De muziek was weer hartverwarmend mooi; vrij onbekende kerstliederen, in het Engels, Spaans, steeds met een korte duidelijke toelichting, daarna piano solo door Leonore Lub die Haydn speelde. Na de pauze werd in het Latijn gezongen, allemaal erg mooi! En bij de laatste serie kwam het koor vanuit de gang en hal zingend aanlopen, door de mooie acoustiek daar klonken de heldere zuivere stemmen van de dames nog mooier! Een prachtig effect.

We hadden weer een heerlijke middag samen, en zijn eigenlijk van plan om nog wel eens weer zo'n fijn Kerstconcert samen te houden...

Design by ISWELGOED