Twee jaar geleden, kwamen Tony Neef, pianist Ruud Bos en zangeres Maaike Widdershoven hier bij ons in de Borg, en hadden we een heerlijke middag, veel gelachen, en ook genoten van liedjes, van Ramses Shaffy, Wim Sonneveld, Annie  M.G. Schmidt en vele anderen.
Zij hebben inmiddels een tweede voorstelling gemaakt, vooral ook omdat ze er zelf zo enorm van genoten hadden. En, ze willen ook graag weer naar Sappemeer komen, om hier te zingen, spelen en muziek te laten horen.
Wij zijn er blij mee!

Deze voorstelling zal zijn, dit keer, op een Zaterdag avond, en wel zaterdag 7 december, om 19.30 uur
Kaartjes kosten €20,- bij vooraf reserveren, en dat kan weer via
[email protected] of tel. nr. 0598 393546


Feest der herkenning met tijdloze Nederlandse liedjes.

Na de succesvolle theatertour ‘Weet je nog wel’ in theaterseizoen 2017/2018 zijn Ruud Bos, Tony Neef en Maaike Widdershoven nu te zien in Weet Je Nog Wel deel 2.

Met liedjes uit het Nederlands cultureel erfgoed, die nooit vergeten mogen worden. En voordat iedereen denkt: Oubollig? Truttig? Nee, dat is het niet. En dat gaat het ook nooit worden als je de teksten en melodieën gewoon hun werk laat doen. Alle opsmuk laat het trio los in een knus programma waarin Tony, Maaike en Ruud totaal zichzelf zijn. Ze ontroeren, ze laten schateren, ze laten verstillen, ze zetten aan het denken, ze verbazen.

Vanaf de eerste minuut is duidelijk dat ook het publiek er toe doet en gaat het drietal verschillende keren met ze in gesprek. Er wordt ongedwongen meegezongen en een sfeer gecreëerd, waardoor het publiek én de artiesten echt een heerlijk middagje hebben. Deze keer met parels van onder andere Frans Halsema, Robert Long, Gerard Cox, Adèle Bloemendaal, Wieteke van Dort, Toon Hermans, Paul de Leeuw en Benny Nijman…...

Natuurlijk ontbreekt onze gelauwerde maestro Ruud Bos zélf ook niet. Wist u dat hij dit seizoen 60 (!) jaar in het vak zit?

Design by ISWELGOED